Vă invităm la cea de-a IV-a ediție a “Convenției Profesorilor” organizată de Asociația Respiro, în perioada 27-29 octombrie 2017, la Centrul Respiro din localitatea Moieciu de Sus, jud. Brașov.

Asociația Respiro își propune, printr-o diversitate de proiecte, să ofere tinerilor oportunitatea de a experimenta beneficiile valorilor fundamentale și descoperirea unei vieți trăite mai eficient, încărcate de valoare și împlinire personală. Unul dintre aceste proiecte, realizat în parteneriat cu 60 instituții de învățământ din zona Munteniei, este “Trăiește de nota 10“, proiect ce are la bază dorința de colaborare pe linie educațională și de comportament școlar cu orice organizație dispusă să facă acest lucru în mod eficient și inteligent.

Obiectivele primare sunt adoptarea de către elevi a unui stil de viață sănătos și echilibrat, deprinderea de competențe sociale cheie, precum și formarea unor standarde morale înalte. În acest scop organizăm seminare, tabere sau alte evenimente, dar și sesiuni de instruire destinate profesorilor, pentru a ne asigura că fixăm în mod practic informațiile, că dezvoltăm competențele sociale și că întărim comportamentele pozitive.

Convenția pentru care primiți această invitație are trei obiective majore:

1. Prezentarea echipei Respiro, activități de team-building, destindere creativă;
2. Prezentarea ofertei de seminare pentru anul școlar 2017-2018;
3. Sesiuni de instruire sub forma plenurilor și a seminarelor, dezbateri pe teme de
interes comun.

Invitații și temele prezentate cu această ocazie sunt:

1. Prof. dr. Ștefan Popescu (doctor în istoria relațiilor internaționale contemporane la Sorbona, fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe): „Pentru un învățământ enciclopedic”
2. Socio-psiholog Aritina Bărbulescu: „Noi - constructori sau demolatori”; „Eu - mai mult ca perfectul”; „Tu - cauza problemelor”

Programul Convenției începe vineri, 27 octombrie la ora 19.00 și se termină duminică, 29 octombrie la ora 13.00.

Cazarea se face începând cu ora 16.00, iar prima masă se va servi la ora 18.00. Centrul Respiro dispune de 64 de locuri de cazare în camere de 2, 4 sau 6 persoane, cu grupurile sanitare pe palier. Primele 64 de persoane care se înscriu vor beneficia de cazare gratuită la Centrul Respiro. Participanții care se înscriu după completarea celor 64 de locuri, au posibilitatea să fie cazați la pensiunile din vecinătatea Centrului Respiro, achitând o diferență de cazare de 50 lei/pers. pentru două nopți, în limita a 30 de locuri.

Cele 6 mese din perioada desfășurării Convenției sunt oferite gratuit.

Înscrierile se vor face pe această pagină accesând butonul de mai jos. Termenul limită este data de 20 octombrie, în limita locurilor disponibile. Participarea la Convenție este condiționată de colaborarea cu unul dintre trainerii Asociației Respiro.

În speranța că această invitație răspunde așteptărilor dumneavoastră, vă așteptăm!

Ne pare rău. Locurile pentru Convenția profesorilor Respiro 2017 sunt completate. Pentru înscrierea pe lista de rezervă și pentru alte detalii, vă rugăm să contactați trainerul Respiro zonal. Mulțumim pentru întelegere.

Organizatori:

Dragoș Brașoveanu
0742.203.462

Teofil Brașov
0742.109.563

2016 © Asociatia Respiro.