Scopul acestui raport este ca împreună cu partenerii și beneficiarii proiectului Respiro să facem o retrospectivă a anului 2016 cu puncte tari și puncte slabe, pentru ca pe această bază să abordăm viitorul cu încredere în capacitatea de a evita obstacolele și a fructifica oportunitățile.

Anul 2016 a fost anul maturizării pentru Respiro. În primul rând, echipa noastră a crescut din punct de vedere numeric de la lună la lună, ajungând la 17 persoane implicate activ în proiecte, exceptând voluntarii.

Ne place să vorbim despre provocări nu în sensul negativ, ci pur şi simplu ca ceva care ne colorează viaţa, ne ajută să ne dezvoltăm şi ne învaţă în fiecare zi cum să ne facem treaba cu mai mult profesionalism.

Chiar dacă volumulul de lucru este de multe ori solicitant, de fiecare dată avem satisfacția lucrului bine făcut! A lucra în echipa Respiro înseamnă în mod obligatoriu, a împărtăși valorile Respiro și anume a-ți dori în fiecare zi să fii din ce în ce mai bun în ceea ce faci, să fii cea mai buna versiune a ta.

În echipa Respiro primează pasiunea de a-i ajuta pe tinerii din jurul nostru, prin valorile pe care noi le-am descoperit și pe care dorim să le împărtăşim unui număr cât mai mare de doritori de cunoaștere. Cele șase proiecte mari ale Asociaţiei și altele mai mici reprezintă un volum de muncă de spre care nu poți niciodată să spui că l-ai finalizat.

Poți accesa Prezentarea Raportului pe anul 2016 de aici: Raport Asociația Respiro pe anul 2016

2017 © Asociatia Respiro.